Ostende Restaurant

Vakantieverblijven

Verblijf aan zee "Azur" heeft twee vakantieverblijven met een uitstekende ligging aan de rand van de bruisende populaire kuststad Oostende. Een must voor wie wenst een studio/appartement huren en aan zee logeren bij de zeedijk met een perfecte uitvalbasis.

De studio is gelegen op de eerste verdieping en het appartement op de tweede verdieping met een zuidelijke orientering, uiterst gezellig ingericht met alle comfort en faciliteiten.
Het haardvuur in de studio zorgt voor de nodige gezelligheid tijdens de herfst- en wintermaanden. Daarentegen heeft het appartement als extra troef, twee terrassen om te genieten tijdens u zon-zee-strand vakantie.

Beide verblijven bidden een uitnodigend verrassend verblijf aan, tijdens u beach uitstap.

De vakantieverblijven geven uitzicht op het golfterrein van Oostende en zijn gevestigd op wandelafstand van de rustige buurt Mariakerke, vlakbij de Hippodroom, de koninklijke gaanderijen, Oostendse casino, restaurants en winkelbuurt.

De tram brengt jullie in geen tijd naar de Belgische kuststeden in de buurt.

 

Uw voordelen:

Rechtstreeks van eigenaar - Sleutelbeheerder - Netheid garantie - conform aan de verblijfs aanbieding - keuze tussen Kort en lang verblijf - Snelle reservatie via internet - Erkend Verblijf

 

Kortom,wij wensen u een super fijn verblijf toe!

 


Ga verder naar studio >>

Ga verder naar appartement 2 >>

Studio Azur biedt u een verrassend en uitnodigend verblijf aan!

Studio Azur bed slaapkamer
Terras appartement
Zee Oostende
Oostende kust dijk
Oostende boten haven
Oostende strand zand schelpen
Slaapruimte studio
Woonkamer studio