Oostende Restaurant eten

Vakantieverblijven

Verblijf aan zee "Azur" heeft twee vakantieverblijven met een uitstekende ligging aan de rand van de bruisende populaire kuststad Oostende. Een must voor wie een vakantieverblijf wenst met hedendaags comfort, tijdloos en gezellig ingericht. Een plaats waar u kunt ontspannen, tot rust kan komen, weg van alle drukte.

De studio is gelegen op de eerste verdieping en het appartement op de tweede verdieping met een zuidelijke orientering. De vakantieverblijven zijn zeer lichtrijk, geven uitzicht op het golfterrein van Oostende en zijn gevestigd nabij de rustige buurt Mariakerke, vlakbij de Hippodroom, de koninklijke gaanderijen, restaurants en op wandelafstand van het winkelbuurt. Na een dagje zon, zee, strand vindt u op 60 m van de zeedijk de gezellig en comfortabele studio of appartement. De tram ligt op een wandelafstand en brengt jullie in geen tijd naar het centrum van Oostende of naar de Belgische kuststeden in de buurt.

Tijdens de lente en zomer zijn deze verblijven een perfecte uitvalsbasis voor een lang of kort verblijf aan de kust. Het haardvuur in de studio zorgt voor de nodige gezelligheid tijdens de herfst- en wintermaanden. Bij zonnige dagen kan u genieten op het terras van het appartement.

Kortom, wij wensen u een super fijn verblijf toe!


Ga verder naar studio >>

Ga verder naar appartement 2 >>

Studio Azur biedt u een verrassend en uitnodigend verblijf aan!

Studio Azur bed slaapkamer
Terras appartement
Zee paardrijden
Oostende kust dijk
Oostende boten haven
Oostende strand zand schelpen
Slaapruimte studio
Woonkamer studio