Landschap Landschap Relax Jumbo

Omgeving

Cultuur

Het historische gerenoveerde verblijf bevindt zich in de nabijheid van de Leievallei, gelegen in de tabakstreek te Wervik. In de omgeving ligt, naast het Nationaal Tabaksmuseum, heel wat bezienswaardigheden zoals herdenkingsmonumenten rond het oorlogsverleden ‘14-’18, Jubox Museum (Menen), Vlasmuseum (Kortrijk), La Piscine (Roubaix, Frankrijk), Vieux Lille (Rijsel, Frankrijk), …
Ook kunt u voor een hele waaier aan cultuur en bezienswaardigheden terecht in de drie bruisende steden in de buurt; Kortrijk, Ieper en Rijsel (Frankrijk).

Natuur

Langs de groene oevers van de Leievallei ontdek je het recreatiedomein de Balokken en het historische karakter van de voormalige vlasindustrie. Talrijke fiets- en wandelroutes brengen u door de landelijke tabakstreek.

Sport en ontspanning

Wie van een sportieve en actieve vakantie houdt, is Hotel Gasthof Te Cathem de ideale vertrekplaats om de Tabaksroute en knooppuntroutes te ontdekken.
Overigens kan je skien of indoor skydiven in Ice Mountain (Comines), golfen op de golfterreinen in Hollebeke of genieten van de autosport op de autospeedway van Waasten.

Verder staan wij graag tot uw dienst en bezorgen u alle gewenste toeristische informatie. Ook beschikken we over arrangementen op maat en/of met gids begeleiding.

Voor meer info bezoek

Reizen is naar jezelf kijken tegen een andere achtergrond

Nationaal tabasmuseum Wervik
Kerk Rijsel Lille
Velden omgeving
Ice mountain indoor ski
Rijsel Lille wandelen
Nationaal tabasmuseum Wervik
Bellewaerde giraffen
Menenpoort Ieper
© HET Reclamebureau