Gasthof laan welkom Kamer kamer

Hotel

Hotel Gasthof Te Cathem is een sfeervolle, historische hoeve in de tabakstreek. Gelegen in het hart van de driehoek Kortrijk, Ieper en Rijsel (Frankrijk), op een domein van 10 ha bij de groene Leievallei die de grens vormt met Frankrijk.

De historische hoeve, daterend uit de 14e eeuw, werd gerenoveerd tot een landelijke charmevolle verblijfshoeve met hedendaagse inrichting. De kamers zijn voorzien van alle sanitaire voorzieningen en bieden slaapgelegenheid voor 2 tot 5 personen, met een maximum van 28 personen.

Het hotel biedt u een verrassend en uitnodigend verblijf aan, geschikt voor toeristische en zakelijke gelegenheden, in een ontspannen en ongedwongen familiaal karakter. Ideaal voor een kort of langdurig verblijf. Zowel voor individuele gasten als grotere groepen, familiefeesten, …

Het verblijf is een geschikte uitvalsbasis om de geheimen van de tabakstreek en de omgeving te ontdekken, of ontspannend te vertoeven in de tuin. De hoeve biedt ook de mogelijkheid om paarden te stallen of in de weide te laten grazen.

U kunt genieten van een uitgebreid ontbijt met diverse huisbereide specialiteiten, eventueel aanvullend met een verfijnd avondmaal (op aanvraag). De keuken is gesloten op zondagavond (wel verblijf-logies mogelijk).

Hotel Te Cathem biedt u een verrassend en uitnodigend verblijf aan!

Binnenhof
oprit
schaap
Inkomdeur
aankomst
treurboom
tuin
tuin
© HET Reclamebureau